+30 2424066058

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις στην επιχείρηση Χρυσή Μηλιά

Η επιχείρηση Χρυσή Μηλιά εννοημένη τόσο από την τοποθεσία που βρίσκεται όσο και από τη μορφή που έχει δομηθεί, δύναται να φιλοξενήσει εκδηλώσεις διαφόρων ειδών από πάρτυ και απλές συγκεντρώσεις, όπως και φιλικά πάρτυ, cocktail party, events, γάμους, βαπτίσεις και κάθε είδους συγκέντρωση.


Image placeholder

Χρυσή Μηλιά

Η προσωπικότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο ύφος συναντώνται στο μαγευτικό σκηνικό, με τους αναπαυτικούς χώρους και με την μοναδική θέα στην παραλία Χρυσή Μηλιά.
Συνέπεια - Παράδοση - Φιλοξενία. Σε αυτές τις 3 αξίες στηρίχθηκε, μεγάλωσε και αναπτύχθηκε η επιχείρηση Χρυσή Μηλιά διαγράφοντας μία επιτυχημένη πορεία χρόνων.

Προσφέρουμε:

  • Image placeholder

    Παράδοση στις οικογενειακές αξίες, πίστη στο όραμα μας, σεβασμός στη παράδοση με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα, οι chef μας ακολουθούν τις τοπικές ελληνικές γεύσεις και τις αναδεικνύουν με τη πιο σύγχρονη ματιά της μαγειρικής.

  • Image placeholder

    Συνέπεια στην υψηλή ποιότητα, στο εγγυημένο αποτέλεσμα, τις φρέσκες πρώτες ύλες, το καλό πιάτο, το νόστιμο φαγητό, την ευχάριστη και άμεση εξυπηρέτηση, στον επαγγελματισμό του προσωπικού μας.

  • Image placeholder

    Φιλοξενία σημαίνει σεβασμός στον πελάτη, άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας, επαγγελματισμός και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Για εμάς, η φιλοξενία στον χώρο μας σημαίνει τελειότητα.